VitaMix S30 Personal Blender

VitaMix S30 Personal BlenderTrenden går mot små personliga blenders, där man kan göra sin egen smoothie eller greenie och ta med sig till jobbet eller på sportaktiviteten.

VitaMix är snabb med att lansera sin helt nya S30 Personal Blender som är en supersmart personlig mixer i en helt galet läcker kvalitet.

VitaMix S30 är en liten kompakt maskin som blir levererad med en vanlig typ kanna i miniutgåva och så den helt nya ’Mix & Go’ behållaren som har ett tätslutande lock med dricköppning som är enkel att ha med sig i bilen, väskan eller på cykeln.

VitaMix S30 Personal Blender finns i 4 olika färger och i rostfritt stål. Den levereras som nämnt med en traditionell mixerkanna på 1,2 liter och den helt nya ’Mix & Go’ behållaren med dricklock som innehåller 0,6 liter och är helt perfekt för din personliga smoothie.

VitaMix-S30-miljø1

VitaMix S30 är i den vanliga höga VitaMix kvaliteten. Det är tydligt att se att VitaMix vanligtvis producerar blenders till professionellt bruk då exempelvis kopplingen mellan motor och kanna är framställd i stål och praktiskt taget är oförstörbara av slitage. Användningen av S30 är enkel, du kan ställa in hastigheten i 10 steg med den stora inställningsratten eller välja ’puls’-läge.

vitamix-s30 vitamix-s30-kniv vitamix-s30

 

 

 

När du köper din VitaMix S30 Personlig blender på Safter.se får du en läcker receptbok med hela 140 sidor fylld med massvis av inspiration om hur du får ut maximal användning av din personliga mixer. Det är naturligtvis också en utförlig svensk bruksanvisning och en bra illustrerad ’Getting Started’ guide med i kartongen.

VitaMix-S30-opvask-300x207Observera: VitaMix S30 kan rengöras i diskmaskin – det gäller både kniv, lock och behållare.

Den är så superlätt att rengöra efter användning att det inte finns någon ursäkt för att inte använda din nya personliga blender varje dag.

Köp VitaMix S30 på Safter.se – Priset är kr. 4.495,- med fri frakt och hela 7 års garanti på vidundret.

Skriv et svar