Professionell Slowjuicer – Hurom HW-SBF15

conv_151393_01_HW_SBF15_1.10_Kitchen_EntryID_300-1-1513931På vår webbshop Safter.se får vi ofta förfrågningar från entreprenörer och mindre företag som letar efter juicepressar, som passar till att använda för kommersiell produktion i mindre skala.
Nu pratar vi inte om de snabbpressande råsaftcentrifugerna – utan om juicepressar som skonsamt producerar kallpressad juice, så kallade slowjuicers ….
Fram tills nu har vi fått göra dem besvikna eftersom det inte har funnits några juicepressar på marknaden som har kunnat leva upp till kraven på kapacitet – men det ändrar sig nu, då Hurom har lanserat den första slowjuicern som är anpassad för kommersiell tillverkning i mindre skala.

Hurom HW-SBF15 är en professionell slowjuicer som är designad för att passa till mindre tillverkningsmiljöer. Hurom har tillverkat slowjuicers för hemhushåll i många år och det är med den erfarenheten som de nu bygger vidare på med Hurom HW, som skiljer sig från deras hushållsmodeller på en rad punkter:

  • Kabinetten är tillverkad i rostfritt stål som är lätt att rengöra och är även motståndskraftigt mot stötar och hårdhänt behandling.
  • Motorn är kraftig och konstruerad för professionellt bruk, vilket betyder att den är skyddad mot överhettning och kan köras kontinuerligt utan att stoppas och kan köras med stort utbyte.
  • Den är superenkel att använda och manövrera via den eleganta touch-panelen med inbyggd LED-display.
  • Juiceskålen är cirka dubbelt så stor som på de vanliga modellerna, vilket innebär att man kan tillverka 1 liter juice åt gången med juice-proppen stängd.
  • Väldigt viktigt… hålet för ingredienserna är större än på de mindre modellerna.
  • Tratten – som man stoppar råvarorna i – är tillverkad av genomskinlig plast, vilket är en stor fördel eftersom man kan se hur mycket som finns i röret så att man inte stoppar i för mycket i kvarnen.
  • Det är tänkt att rengöringen ska vara ännu enklare – bl. a. genom att juiceskålen är omdesignad utan så mycket ’kringelikrokar’.
  • Silikonvingarna, som snurrar i skålen, är även de omdesignade, så att de mixar igenom juicen i skålen ordentligt, vilket är smart när man använder flera olika råvaror.
  • Slutligen är både filtrena, snäckan och juiceutloppet omdesignade för att få större kapacitet.

Hurom HW professionell slowjuicer är en riktig arbetshäst som ger dig helt nya möjligheter för att tillverka kallpressad juice i större mängder. Läs mer om Hurom HW professionell slowjuicer hos vår webbshop Safter.se.

Skriv et svar