Hurom HU-600 Slow Juicer

Så landade det åter igen en spännande nyhet från Hurom® – Den helt nya Hurom HU-600 eller HF-SBC06 är primärt en designmässig vidareutveckling av kända Hurom Slow Juicer, denna gång inpackad i ett läckert hus av borstat stål som ger ännu bättre ljudisolering av de redan i förväg relativt tysta maskiner.

hurom-hu600-juicepressHurom HU-600 är liksom den andra nyheten Hurom HU-500 utrustad med en juicepropp, som blockerar utloppet och ger möjlighet att låta juicen köra runt i kvarnen innan den tappas och drickes. Det är en stor fördel, när man gör juice av exempelvis mjuka frukter som bananer, eftersom det ger en mycket kraftigare smak och ännu bättre utnyttjande av råvarorna.

Annars är Hurom HU-600 tekniskt sett identisk med HU-500, vilket betyder att det har gjorts en rad förbättringar i förhållande till tidigare modeller, exempelvis har det lilla kugghjulet i botten av kvarnen flyttats bort från utloppet, vilket minskar innehållet av pulp i juicen. Juicepressen är nu försedd med två griphandtag på sidan, vilket gör att den är lätt att flytta.

hurom-hu600-juicepress (2)Hurom HU-600 levereras med två filtersilar, den vanliga allroundsilen samt en extra, avsedd för lite grövre/mjukare frukt och grönt, och som har större hål. Det medföljer två kannor med juicepressen, rengöringsborste och en ganska illustrativ manual på engelska.

Liksom det övriga programmet i Hurom, hittar du även Hurom HU-600 på webbshoppen Safter.se, där det också finns ett omfattande sortiment av tillbehör och reservdelar. Juicepressen lanseras för 4 799:-.

 

Skriv et svar