Hurom Chef GH/DT slowjuicer

Hurom Chef GH/DTNu är det dags för spännande nyheter på slowjuicerfronten. Hurom lanserar nämligen deras första horisontella slowjuicer, Hurom Chef GH/DT – en maskin som är designad i en otroligt snygg retroinspirerad design och som bjuder på ett par intressanta förbättringar i förhållande till det som annars finns på marknaden idag.

Även om det är Huroms första horisontella slowjuicer, så är de på inget sätt nya på området. Hurom har varit ledande inom tillverkning av slowjuicers sedan de etablerade sig 1974, och även om de är mest kända för sina vertikala (uppräta) slowjuicers, så har de, de senaste åren, tillverkat både slowjuicers, och komponenter till dem, åt kända varumärken som Omega, Sana Juicer by Omega och Oscar, så det finns många års erfarenhet bakom utvecklingen av den splitternya Hurom Chef GH/DT slowjuicer.

Hurom Chef GH/DTHurom Chef GH/DT utmärker sig framförallt genom det otroligt snygga retroinspirerade designen, som nyligen fått designpriset ”iF Design Award 2015”.

Ännu mer intressant är att Hurom har hittat ett elegant sätt att tänka om hur kopplingen mellan motor- och juicerenheterna fungerar.
Det är nämligen så att de konkurrerande horisontella slowjuicers på marknaden alla har problem med att lite juice i kopplingen kan betyda att den efterhand blir svår att sätta ihop och ta isär. Lösningen på det problemet är att ta isär och rengöra delarna, vilket naturligtvis är lite irriterande i längden. Hurom har löst detta med deras smarta ’one-touch’ koppling, som ersätter det stora vredet som till exempel Omega J8228 och Sana Juicer 606 är utrustade med.

Förutom detta måste det sägas att Hurom Chef GH/DT inte kommer med några grundläggande nyheter, utan den är identisk med de fantastiska Omega J8228 och Sana Juicer 606, vilket bland annat går att se på den lilla 5-stegsregulatorn, som varierar den press som snäckan lägger mot filtret. Det gör att man kan optimera utvinnandet av råvarorna och reglera innehållet av fiber i sin juice. Även motorn och den grundläggande kvarnkonstruktionen är identiska.

Hurom GH/DT exploded

Förutom att det är en fantastisk maskin för att pressa kallpressad juice med, så är Hurom Chef GH/DT också en effektiv köksmaskin som kan användas till att göra fruktmos, pesto, nötsmör eller pasta, bara genom att ersätta filtersilarna med de medföljande tillbehören anpassade för det som man vill göra.

Hurom DT_PartsEfterhand har det blivit standard, men det är ändå värt att nämna att alla delar av juicern är tillverkade av BPA-fritt Tritan material.

Besök vår webshop Safter.se och se alla de spännande möjligheterna med våra horisontella slowjuicers.

Skriv et svar