pro750-900x506

VitaMix Pro750 Professionell blender

pro750-900x506Den helt nya VitaMix Pro750 är här. Som det framgår av namnet, är VitaMix Pro750 en professionell blender. Den skiljer sig från de andra VitaMix-blenders genom sin kompaktare och elegantare design. Den är faktiskt hela 7 cm lägre än till exempel den klassiska VitaMix TNC5200, vilket inte minst beror på den lägre blendarkannan. Men genom att bredden ökats rymmer den ändå hela 1,9 liter – och därtill har ljudnivån sänkts med 40 % i förhållande till tidigare modeller.

VitaMix Pro750 är en otroligt gedigen blender, som signalerar kvalitet i varje detalj.

Det är också en nyhet att VitaMix förser sina blenders med inbyggda program. Första gången de gjorde så var med VitaMix Pro500 och nu igen med Pro750-modellen, som har 5 inbyggda program, som är lätta att ställa in och garanterar att resultatet alltid blir lika bra oavsett om du gör smoothies, glassdesserter, soppor eller puréer.
En av fördelarna med att använda programmen är att du inte behöver stå intill blendern medan den går. Den stannar automatiskt när den är klar.

Om du föredrar att själv reglera hastigheten på din VitaMix Pro750, så är det ett rent nöje att använda den ultraexakta vridkontakten, som ger dig fullständig kontroll över varvtalet.

Den helt nydesignade kannan på 1,9 liter – som är tillverkad av BPA-fri Eastman Tritan® co-polyester – är tillräckligt stor för måltider för hela familjen eller mindre bjudningar, men ändå inte högre än att den får plats under de flesta vägghängda köksskåp (44 cm).

Safter.se är auktoriserad svensk återförsäljare av VitaMix och lämnar 7 års garanti på blendern.

Skriv et svar