Sana Juicer - screens

Sana Juicer by Omega – Nyutvecklad juicepress från Omega Juicers

sana juicer by omegaWebshoppen Safter.se presenterar en optimal produkt att sätta på sin önskelista eller ge bort i jul. Det är den nya Sana Juicer by Omega, med lansering i Sverige den 13:e december 2013.

Denna nyutvecklade juicer har en rad nya förbättringar om man jämför den med juicemaskinerna på dagens marknad. Förutom en glaskanna till juicen så har den ett stort (40×45 mm) och otroligt praktisk rör till påfyllning av frukt och grönsaker. Så du behöver inte hacka dina ingredienser i så små bitar, som tidigare.

Sana Juicer - screensMed den nya Sana Juicer by Omega medföljer 3 filter – ett grovt, ett fint och ett blankt som du kan byta mellan. Problem med vetegräs eller andra saker med långa fibrer är nu ett minne blott. Så blanda dina favoritingredienser och tillverka din alldeles egna näringsrika och goda juice.  Sana Juicer by Omega är inte bara en drycktill-verkare utan den är otroligt allsidig. Du kan tillverka nötsmör, färsk pasta, babymos och hacka både kryddörter och vitlök.

Maskinen från Omega Juicers är enkel att rengöra och vid köpet medföljer en rengöringsborste. På maskinens undersida kan du rulla ihop sladden så att den inte ligger i vägen när du behöver plats på köksbänken. Den har en snygg och exklusiv design som smälter perfekt in i en köksmiljö och du kan få den i chrome, vit eller metallröd!

Sana Juicer by Omega har en teknik som effektivt utvinner näringsämnen, enzymer och vitaminer. Detta gör den genom presstekniken som sker på ett lågt varvtal. Man undgår att det bildas värme och den minskade oxideringen ger mindre skum i den färdiga juicen. Förutom att den arbetar tyst och står stadigt så är slutresultatet en otroligt god och jämn juice. Den näringsrika juicen kan hålla sig fräsch i upp till 48 timmar när du förvarar den i kylskåp.

Sana Juicers - containersSom om inte allt det ovan nämnda inte är nog så tillverkas Sana Juicer by Omega i BPA-fria material. Och det bästa av allt att de har den bästa produktgarantin på marknaden! Du får hela 10 års garanti på motorn och otroliga 5 års garanti på övriga delar.

 

 

Sana Juicer levereras tillsammans med:

  • Praktisk användarmanual på engelska
  • Rengöringsborste för att underlätta rengöring
  • Behållare till pulpan, av rostfritt stål
  • En glaskanna till juicen
  • En grov och en fin sil samt en blank utan hål – gör maskinen mer allsidig

Sana JuicerAvslutningsvis kan man inte säga annat än att du får en otroligt högkvalitativ produkt med snygg design som kan ge dig nyttig juice i många år framöver.

Du hittar Sana Juicer by Omega på Safter.se. Juiceren lanceras till 4 299:- med fri frakt.

Skriv et svar