Omega VRT402HDS

Omega VRT402 Slow Juicer – Nyhet!

Äntligen har det kommit en spännande nyhet från Omega Juicers. Även om det inte är tal om ett egentligt revolutionerande nytänkande så har Omega, med modellen Omega VRT402HDS, lyckats komma upp på samma nivå som de senaste modellerna från Hurom Slow juicers.

Omega VRT402HDS, läsa mera på Safter.se

Omega VRT402HDS är en uppdatering av den suveräna juicern med namnet Omega VRT352 som är en upprättstående slow juicer med den slitstarka och långsamt körande GE Ultem Kvarnen.

Juicern lanseras i Sverige till ett pris på 4 499:-

Nedan presenteras en rad förändringar som den nya modellen VRT402HDS medfört i förhållande till föregångaren VRT352, som för övrigt fortfarande är en fantastisk maskin.

 

  • Kvarnsystemet har förbättrats genom att man, i likhet med de senaste maskinerna från Hurom (HU-500 och HU-600), har valt att ändra placeringen av det lilla kugghjulet i botten av kvarnen. Genom att flytta det från juicetappen har man lyckats minska mängden fruktkött i juicen. Denna relativt lilla ändring har medfört en stor vinst för dem som föredrar en tunnflytande dryck.
  • Inte nog med just nämnda ändring så har man tillverkat en liten sil som är lös. Denna är utformad för att passa perfekt ovanpå den ena kannan och på detta sätt minimera mängden fruktkött ytterligare. Juicen löper genom det fina filtret en extra gång och fruktköttet hålls nere på ett minimum.
  • VRT402HDS är sist men inte minst även utrustad med en ny tapp med propp. Så länge proppen är på körs saften inne i kannan och den extra tiden medför mer smak. Det är en stor fördel om man använder sig av råvaror som inte smakar så mycket. Där är också möjlighet att göra härlig nöt- eller sojamjölk.

Utöver det redan nämnda så kan man bara konkludera – Omega tillverkar juicer i en överlägsen kvalitet och det indikeras även av den utökade garantitiden som är hela 6 år på denna maskin.

Omega VRT402HDS levereras med ett stort utbud av olika tillbehör.

Omega VRT402 delar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omega VRT402 - Testsieger Haus und GartenDet välkända tyska magasinet ”Haus und Garten” har korat OmegaVRT402HDS som den bästa slowjuicern i deras test från 2013, där den var uppe mot Green Star Elite, Omega 8226 och en rad andra välkända märken.

Du kan naturligtvis och som alltid läsa mer om Omega VRT402HDS i den svenska nätbutiken Safter.se som är en auktoriserad förhandlare av Omega Juicers. Utöver Omega, tillhandahåller de ett brett sortiment av slow juicers och blenders från andra märken som Hurom, BlendTec och VitaMix.

Skriv et svar