Kuvings_big_mouth

Kuvings Big Mouth Juicepress – Coming Soon !

Kuvings_big_mouth

Snart kommer Kuvings med deras nyskapelse inom Slowjuicers. Den heter Kuvings Big Mouth, och lite som namnet antyder så kan den juica hela frukter och grönsaker. Så nu slipper du stå och skära dina råvaror innan du lägger in dem i maskinen. Du sparar din tid och den saft som annars hamnat på skärbrädan, hamnar nu i dricksglaset.

Kuvings Big Mouth cutterHur klarar maskinen detta? Kuvings Big Mouth är nämligen utrustad med ett litet skärblad i röret och på så sätt delas råvarorna i 2 delar innan de kommer till själva kvarnen. Kvarnen pressar dem sedan lugnt och stilla så att mest möjlig saft utvinns utan att värmealstringen är stor. När du laddat maskinen med råvarorna ska du använda den medföljda stämpeln för att pressa dem genom knivbladet.

År 2013 lanserade Kuving deras modell Kuvings NS998 och man kan säga att modellen Big Mouth är en vidareutveckling av denna. Det har endast kommit ut sparsamma informationer från den välkända tillverkaren men den nya slowjuicern lanseras i Sverige i starten av mars 2014. Priset tros ligga på omkring 4.000 kr och modellen kommer i tre färger – vit, silvergrå och metallröd.

Om du är nyfiken på den nya modellen kan du se presentationsfilmen från Kuvings om du klickar här.

Kuvings Big MouthOm du är extra nyfiken och har några minuter över kan du även se den energiske John Kohler, från DiscountJuicers.com, recensera produkten i en video. Även om det verkar lite som om Kuvings anlitat honom till uppgiften ändrar det inte på det att Kuvings Big Mouth verkar riktigt spännande. Vi ser otroligt mycket fram emot att kunna presentera denna nya produkt för er i starten av mars 2014, så håll utkik på vår hemsida Safter.se.

Skriv et svar