2:nd Generation kvarn Slowjuicer

Hurom HU-700 The Boss, 2:nd generation saftpressare

Hurom HU-700 The Boss, 2:nd GenerationNu är det dags för Hurom HU-700 The Boss, som är en uppdaterade utgåva av den välkända juicepressen Hurom HU-700 som presenterades i Sverige hösten 2013.

Denna väldigt spännande nyhet som man länge kunnat läsa om på den australiensiska marknaden det senaste året. Det såg länge ut som om den inte skulle presenteras i Europa men nu är den alltså här. Redan den 24. februari 2014 presenteras Hurom HU-700, 2nd Generation i Sverige – som också går under namnet Boss’ och ‘Hurom Elite’. Denna superpressare har kommit för att stanna.

Modellen Hurom HU-700, 2nd Generation är en så kallad High-End saftpressare och skiljer sig från den nuvarande Hurom HU-700 på ett par viktiga punkter.

För det första är den utrustad med en förbättrad induktionsmotor. Denna motor kör med endast 40 varv i minuten till skillnad från de vanliga 70-80.

Hurom Pulp-Control kvarnsystemFör det andra har de utrustat juicebägaren med en omkopplare som kan kontrollera mängden av fibrer eller fruktkött i juicen. Man kan således själv bestämma fylligheten av den juice man tillverkar.

Den pressande snäckan, filtersilen och juicebägaren har en helt ny utformning. Detta eliminerar de problem som man kan uppleva med de aktuella modellerna där det samlas en del fruktrester omkring snäckan. På detta sätt minskar man problemet med tilltäppning av utgångshålet när man använder sig av framför allt frukt och grönsaker med långa fibrer (selleri, spenat och ananas).

Den nya designen är till för att underlätta rengöringen.

Hurom The Boss 2:nd Generation

 

 

 

 

 

Modellen är så pass ny att vi inte haft möjlighet att testa Hurom HU-700, 2nd Generation ännu.
Så fort vi får in den ska den testas och därefter utvecklar vi denna artikel med våra synpunkter och erfarenhet. Vi är spända på att se hur det nya kvarnsystemet fungerar.

Hurom HU-700 Pulp ControlVi hos Safter.se är glada över att kunna presentera denna uppdaterade slow juicer som sätter en ny standard i kategorin. Även om vi inte vet det exakta priset på produkten så ser det ut som om det landar på ett pris omkring kr. 5.295,-.

Hos Safter.se finner du Sveriges största utbud av slowjuicers och du kan läsa mer om Hurom HU-700 The Boss.

Skriv et svar