BlendTec Twister Jar

BlendTec Twister Jar

BlendTec har fått ut en ny och spännande produkt på marknaden – nämligen BlendTec Twister Jar.

BlendTec Twister JarBlendTec Twister Jar är en blenderkanna, ca. hälften så stor som en vanlig BlendTec kanna. Den är speciellt utvecklad för att blenda hårda ingredienser, så som frusna bär, nötter och liknande.
Problemet med blendning av denna typ av ingredienser är det som vi kallar för ”kavitation”, där det bildas en luftficka omkring kniven, när man blendar hårda ingredienser, vilket sätter ned effektiviteten väsentligt.

BlendTec Twister Jar är superenkel att använda, du häller bara ingredienserna i kannan och vrider locket med skraparen moturs medan blendern kör vid medium hastighet. Vridande rörelse skrapar bort ingredienserna från kannans vägg och tillbaka till kniven i botten av kannan.

Den nya BlendTec Twister Jar passar alla BlendTec Home och Xpress blenders och det medföljer en specialdesignad spatel, perfekt för att få hela innehållet ur kannan.

Twister Jar teknikSå där det normalt tar 5-6 minutter att göra en portion jordnötssmör, eftersom du är tvungen att stanna halvvägs och pressa ingredienserna ner mot kniven –kan du nu med Twister Jaren göra samma mängd på ca. 1 minut.

BlendTec Twister Jar är idealisk när du skall göra alla typer av tjocka pastor, som humus, jordnötssmör, barnmat, majonnäs, dip och glass med för den sakens skull.

Du kan köpa BlendTec Twister Jar på Safter.se – priset är 1599:-.

Du kan se BlendTecs egen presentationsvideo av Twister Jar här.

Skriv et svar