Hurom Family Picture

Argument för att välja Hurom Slow Juicer

Hurom logoHär är argumenten för att välja Hurom Slow Juicer® – En supermaskin av fantastisk kvalitet framställt av HUROM® i Korea, som har producerat juice i över 30 år.

 

1.    Bättre och sundare juice med en Slow Juicer

Hurom är en Slow Juicer, vilket betyder att den i motsats till traditionell centrifugal juicepress inte består utav rörliga delar utan är istället stilla och pressar ut saften ur frukt och grönsaker på ett unikt sätt.

Hurom Family Picture

Denna skonsamma process gör att vitaminer, mineraler, enzymer och andra näringsämnen bevaras bättre. Detta eftersom juicen inte blir utsatt för den våldsamma syresättningen och värmepåverkan som sker i centrifugal juicepressen.

De särskilt känsliga C-vitaminerna bevaras genom denna kallpressning även mycket bättre. Du får mer antioxidanter, en bättre smak med en verklig friskhet. Saften blir inte och stå och de bildas inte skum. Resultatet är att juicen håller betydligt bättre – I själva verket kan du förvara den i kylskåp upp till 48 timmar utan att den förlorar märkbart i kvalitet.

2. Kallpressning – Slow Squeezing System®

Hurom Slow Juicer använder en patenterad teknologi – kallat SSS* för att långsamt pressa ut saften ur frukt och grönsaker i en tvåstegsprocess där ingredienserna först krossas och sedan pressas försiktigt genom finmaskiga filter.

Snegl

Detta är ett otroligt effektiv och tillika ett skonsamt sätt att utnyttja ingredienserna på. I motsatts till pressning i en centrifugal juicepress ger denna metod en helt annorlunda juicekvalitet där den naturliga smaken, färgen, vitaminerna, enzymer och näringsämnen bibehålls.

3. Ekonomisk vid användning – mycket bättre resultat

Den unika slow-juice teknologin utnyttjar råvarorna bättre och du får betydligt mer juice. Denna metod ger hela 30 % mer juice än traditionella centrifugal juicepressar. Med en Hurom juicepress får du lite mer.

4. Låg ljudnivå med låga varvtal

Hurom Slow Juicer använder sig av ett lågt varvtal – ca 70-80 i minuten. Detta betyder att Hurom är verkligen tyst. Den arbetar i en ljudnivå mellan 30 och 55 dB. Detta till motsatts till en traditionell centrifugalpress som ligger på 70-90 dB. Detta betyder att du med lugn och ro kan göra din morgonjuice utan att väcka resten av din familj.

5. Slitstark och hållbar

Kvarnen i Hurom Slow Juicer är tillverkad i det extremt hårda materialet GE Ultem®, vilket är 8 gånger hårdare en de flesta andra juicepressar använder sig av. Det är 5 års garanti på den kraftiga motorn på 150 W, som är nästan helt oförstörbar.

6. Tar liten plats på köksbänken

Eftersom Hurom Slow Juicer är en ”uppstående” modell i motsats till de flesta andra slow juicers, innebär det att den inte kräver så stort utrymme på köksbänken och därmed kan stå framme. Vilket bidrar till att du i praktiken använder maskinen mer än om du först skall plocka fram den ur köksskåpet.

7. Mångsidig och enkel att använda

Med en Hurom Slow Juicer kan juice framställas av i stort sätt alla typer av frukt, grönsaker, sallad, sojabönor och nötter. Den är dock sämre på att klara av olika typer av sädesslag.

Hurom HU-500 Juice cap

Slow juicern står stilla medan den automatiskt urskiljer kärnor och skal i den medföljande kärnuppsamlaren och låter juicen åka vidare i juicekanalen. Om det visar sig att juicepressen inte klarar av all frukt som matats in så kan du via en av/på knapp backa processen.

 

8. Barnvänlig

Hurom Slow Juicer är ytterst lämplig att använda för barn. Det finns inga skarpa delar och det har lagt stor vikt på den allmänna användarsäkerheten. Små barn tycker det är riktigt kul att se hur frukt och grönt blir till en läcker och sund juice.

9. En väldigt enkel rengöring

Hurom juicepressen består endast av ett fåtal delar som enkelt sköljs under rinnande vatten. Det ända du skall vara uppmärksam på är att rensa filtret grundligt så att där inte sitter rester av fruktkött i det fina filtret. Detta görs bekvämt med den medföljande borsten. Den lätta rengöringen gör att du verkligen kommer att gilla att använda maskinen

Kort sagt så är Hurom Slow Juicer förmodligen den bästa juicepressen du idag kan hitta på marknaden!

Se dett kompletta urval av Hurom Slow Juicers på Safter.se.

Skriv et svar